MT COACHING

Meditation, Terapi og Coaching

MT coach kursus i meditation mindfulness

Diva har udviklet MT Coaching, som sammenkobler Meditation, Terapi og Coaching i en helhed. Kombinationen af de tre elementer giver en unik mulighed for at finde frem til lige netop de redskaber eller metoder som kan hjælpe dig.

Kroppen, følelserne og sindet

Med MT Coaching bliver der lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. På den måde er det muligt at bearbejde det ønskede, og du vil opleve at denne dybtgående kombination, kan hjælpe dig videre lige derfra hvor du er.

Med MT Coaching vil du få en indsigt og bevidsthed, som hjælper dig til en positiv, og vedvarende udvikling.

Baggrunden for MT Coaching

Baggrunden for at udvikle MT Coaching er Divas egen mangeårige erfaring med både meditation, coaching og terapi. Hun har hentet inspiration i både i ind – og udland, og er uddannet OSHO Terapeut, og Certificeret Coach.

Individuel coaching og par coaching

Mt Coaching kan bruges som en individuel coaching med fokus på din situation og dine ønsker, men også til par hvor I får hjælp til netop de udfordringer som I står overfor. Uanset om du vælger Individuel eller Par-Coaching får du effektive redskaber som du fremover kan bruge i mange forskellige situationer i livet. Du får også mulighed for at se på dit eget liv på en ny måde og vende dine udfordringer til styrker.

 
Læs mere om Individuel MT Coaching

Læs mere om MT Coaching for par