REFERENCER

 • Meditations retreat Molsbjerge
 • Workshop mindfulness og meditation Ribe
 • Meditations retreat i Grenå
 • Ungdoms højskole Vester Vedsted
 • En uges mindfulness og meditations retreat i Spanien Malaga.
 • Balance punktet Aarhus
 • Aarhus Købmandsskole
 • Semco Maritime Herlev
 • Skejby Sygehus
 • Hadsten Højskole
 • ISS Aarhus
 • Vuggestuen Forteledet
 • NRGi Silkeborg
 • Viborg Teknisk Gymnasium
 • Mercantec Ledelse Udvikling
 • Beboerforeningen Åsum Odense
 • Mande klub Varde

En uges mindfulness og meditations retreat i Spanien Malaga

En uge, som for mig vil komme til at betyde noget helt specielt resten af livet. Undervisnings lektionerne var af høj høj klasse. Total velforberedte – engagerede og evnen til at tilpasse undervisningen efter gruppen var også et stort plus, så stor ros.

Inge Niewald Mikkelsen

 

Diva er det mest varme og nærværende menneske jeg har mødt. Hendes varme væsen og den måde hun lærer fra sig er helt. helt specielt.

Karin Bilde

Meditations retreat Molsbjerge

Jeg har fået en gave med fra weekenden. En vej til at finde indre ro. Jeg er blevet mindet om egen kærlighed til mig selv. Det har været meget bedre end forventet og jeg forventede faktisk meget. Diva er en skøn skøn lærer og et pragtfuldt sted.

Bente

Tak for en lærerig og super weekend. Det var fantastisk inspirerende og en slags wake up call. Jeg havde næsten abstinenser – nu kan jeg slet ikke undvære at meditere.

Lise Hvirvelkær

Foredrag erhverv

I forbindelse med et 12/12 strategimøde med 50 medarbejdere fra Århus Købmandsskoles Business Center kontaktede vi Diva Sloth Jepsen da vi også gerne ville have et kreativt indslag på et ellers meget arbejdstungt møde.

Diva gav os 1½ times oplevelse ind i meditationens verden og lærte os 3 måder at meditere på. Det blev en stor oplevelse inden for et område der umiddelbart ikke burde passe til os. Diva ramte plet.

Niels Thyssen, Vicedirektør, Århus Købmandsskole

 

En anderledes men MEGET succesfuld oplevelse.
Diva formåede at gøre indholdet leverende og spændende. Alle gik derfra med et hel anden positiv opfattelse af hvad aktiv meditation og mindfulness er samt hvordan man kan bruge det, i hverdagen når alt virker uoverskueligt.

Camilla Sand Poulsen , Cost Controller, Semco Maritime A/S

Kursus erhverv

I tilknytning til temadag om arbejdsmiljø, bookede vi Diva som skulle give os redskaber til at være aktivt mediterende. Redskaber, der giver mulighed for at slippe stress og finde tilbage i egen ro, selv i en stresset og aktiv hverdag. Vi var lidt skeptiske inden start, men blev meget overraskede over Divas evne til at møde os hvor vi var. På tilbagelænet facon brugte Diva sine private erfaringer som eksempler på hvad man kunne udrette med mindfulness og aktiv meditation.

Vi lærte 3 forskellige teknikker, der kan bruges i hverdagen. Lektionen var meget inspirerende og havde en anderledes tilgang til meditation mindfulness end vi havde forventet og gav de fleste en kropslig oplevelse med den aktive meditation – at ryste. Det åbnede op for muligheden for at benytte redskaberne i en travl hverdag. Vi blev nysgerrige og Diva kunne let havde beriget os med flere redskaber.

Anni Sørensen, Afd. spl. C-sengeafsnit, AUH Skejby

Foredrag privat

Det var et fantastisk godt foredrag du holdt. Det var utroligt spændende at høre hvordan man kan bruge meditation i sin hverdag. Aktiv meditation er særligt interessant da man ikke behøver at sætte tid af til at meditere, men at man prøver at være til stede i nuet og dermed være i en meditativ tilstand.

Alle deltagere gav udtryk for at de fremover vil bruge de redskaber der blev givet af Diva.
Jeg kan varmt anbefale Divas foredrag til andre der kunne være interesseret i at høre om meditation.

Dorte Strøm Jeppesen, Odense

Kursus privat

Kim Risør
Super godt kursus i dag! gode teknikker at arbejde videre med, og det blev aldrig kedelig, tværtimod. Meget livsbekræftende. Diva leverede en god inspiration, til et super supplement i mit liv fremover.

Det har været meget igangsættende at deltage på kurset, som var en perfekt kombination af teori og praktiks meditation.

Jeg er virkelig blevet inspireret og føler mig godt rustet til at holde fast i en daglig meditatiospraksis.

Grete Lind

Forløb privat

Jeg kan give Diva mine varmeste anbefalinger. Diva er fantastisk dygtig, nærværende og har en utrolig omsorg for hver enkelt person.

Forløbet har givet mig en ro og en indsigt, som jeg bruger i pressede eller svære situationer. Forløbet har givet mig bevidsthed om hvordan jeg slår autopiloten fra, mærker min krop og kommer tilbage til nuet.

Karin Bilde

Par MT Coaching

Ud over sit smukke nærvær har Diva en varme, (med)menneskelighed og klarhed som har hjulpet mig  ift. at komme hjem til mig selv, og på en enkel måde se hvad der er jeg har brug for, lige nu og i mit liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diva som terapeut og parcoach til dig som står fast og har brug for at genetablere kontakten til din indre vejviser! Enten alene eller sammen med din partner.

Kærligst Hege og Lars

Individuel MT Coaching

Diva har en evne til hurtig at spotte problemets kerne og jeg går altid glad og lettet fra en session med Diva.

Gitte

 

Diva er en kompetent MT Coach, der formår at være både nærværende og empatisk, når du taler med hende, samtidig med at hun stiller de rigtige spørgsmål, som borer dybt ned i problemets kerne.

Ole Nyegaard