Aktivmeditation.dk

Diva Sloth Jepsen

“Diva Sloth Jepsen certificeret meditationslærer, CM-Terapeut og foredragsholder”

Jeg har hentet erfaring fra kurser i både ind-og udland. Gennem de sidste 20 år har jeg vejledt virksomheder og kursister i at skabe bevidsthed, trivsel, velvære og sindsro på arbejdspladsen og derhjemme. Jeg underviser i en bred vifte af meditation- og mindfulnessmetoder, der let kan integreres i det moderne samfund. F.eks. ved skrivebordet, i kantine-køen, under møder, under opvasken, eller når der er brug for en pause i hverdagen.

Jeg er certificeret terapeut og certificeret ICF coach (international coach federation).
Jeg har udviklet CM-Terapi, som står for Coaching, Meditation og Terapi. Kombinationen af disse tre elementer gør, at der bliver lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. Jeg tror på, at mennesket skal forstås holistisk, at krop, følelser og sind hænger uløseligt sammen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail diva@aktivmeditation.dk eller på telefon 23 43 08 03.

Diva Sloth Jepsen
Diva Sloth Jepsen

Jeg har hentet erfaring fra kurser i både ind-og udland. Gennem de sidste 20 år har jeg vejledt virksomheder og kursister i at skabe bevidsthed, trivsel, velvære og sindsro på arbejdspladsen og derhjemme. Jeg underviser i en bred vifte af meditation- og mindfulnessmetoder, der let kan integreres i det moderne samfund. F.eks. ved skrivebordet, i kantine-køen, under møder, under opvasken, eller når der er brug for en pause i hverdagen.

Jeg er certificeret terapeut og certificeret ICF coach (international coach federation).
Jeg har udviklet CM-Terapi, som står for Coaching, Meditation og Terapi. Kombinationen af disse tre elementer gør, at der bliver lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. Jeg tror på, at mennesket skal forstås holistisk, at krop, følelser og sind hænger uløseligt sammen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail diva@aktivmeditation.dk eller på telefon 23 43 08 03.

Referencer

Reference

Det blev en stor oplevelse inden for et område der umiddelbart ikke burde passe til os. Diva ramte plet.

Niels Thyssen

AARHUS KØBMANDSSKOLE

Vicedirektør, Århus Købmandsskole

Reference

En anderledes, men MEGET succesfuld oplevelse. Diva for- måede at gøre indholdet leverende og spændende.

Camilla Sand Poulsen

SEMCO MARITIME A/S

Cost Controller, Semco Maritime A/S

Reference

Det har været meget bedre end forventet og jeg forventede faktisk meget. Diva er en skøn skøn lærer.

Bente Slot

WEEKEND KURSER

Reference

Undervisningslektionerne var af høj høj klasse. Total velforberedte – engagerede og evnen til at tilpasse undervisningen efter gruppen var også et stort plus, så stor ros.

Inge Niewald Mikkelsen

WEEKEND KURSER

Reference

Diva har en evne til hurtig at spotte problemets kerne og jeg går altid glad og lettet fra en CM-Terapi session.

Gitte Poulsen

CM-Terapi

Reference

Diva er en kompetent MT Coach, hun stiller de rigtige spørgsmål, som borer dybt ned i problemets kerne.

Ole Nyegaard

CM-Terapi