Diva Sloth Jepsen

Diva Sloth Jepsen udøver aktiv meditation i Risskov. Hun opgav fast job og solgte sit hus, for at begynde et nyt liv med meditation.Diva Sloth Jepsen er MT Coach, “aktiv” og “traditionel” meditationslærer, underviser og foredragsholder.

 
Uanset om du ønsker mere glæde, overskud, et styrket selvværd, eller har brug for hjælp til at slippe dine begrænsende overbevisninger, så kan Diva med sin store indføling, sin spirituelle indsigt og ikke mindst psykologiske erfaring hjælpe dig.

Accept og støtte ved personlig udvikling
Diva har gennem de sidste tyve år arbejdet intensivt med personlig udvikling og er selv gået vejen. Hun besidder en indre ro og accept, som er med til at skabe det rum, der gør det muligt for dig at åbne op, og arbejde dig hen mod det liv du drømmer om. Hun har en unik evne til at finde lige præcis de metoder, eller de redskaber, som kan hjælpe dig.

Uanset om du møder hende på et meditationskursus, til et foredrag eller til en coaching-session, vil du mærke hendes smittende passion for personlig udvikling, lyst til at dele ud af sine erfaringer, og til at støtte dig i forhold til hvad du har brug for.

Manglende glæde og selvværd

Diva oplevede i mange år hvordan hun tilsidesatte sig selv og sine egne værdier og selvværet røg i bund. Udadtil virkede hun glad, men indeni oplevede hun tristhed og manglende glæde. Smerten ved at miste sig selv og opleve at hun levede efter andres værdier, har været Divas drivkraft til at finde tilbage til sin egen autenticitet. Længslen efter indre frihed har altid banket på, og mindet hende om, at det var muligt at leve fra hjertet med balance i sind, krop og sjæl.

Skiftet kom da hun begyndte at tage sin længsel alvorligt og ikke længere ignorerede den. Hun ønskede at give både følelser, det spirituelle og kreativiteten fri. Det blev starten til en indre opdagelsesrejse, som har gjort hende i stand til at leve det liv hun altid har drømt om. I dag deler hun gavmildt ud af sin livserfaring og de transformationsredskaber som hun selv har erfaret virker.

Erfaringer til glæde og gavn

Divas erfaring med meditation igennem de sidste 20 år kommer kursisterne til glæde og gavn, uanset om de deltager i et af de åbne kurser – eller igennem deres virksomhed. Mange oplever at den nye og helt unikke måde som Diva underviser og bruger meditation på, gør det lettere for dem at lære at meditere, og integrere meditationen i hverdagen.

Diva har udviklet MT Coaching, som står for meditation, terapi og coaching. Kombinationen af disse tre elementer gør, at der bliver lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. På denne måde er det muligt at bearbejde det ønskede, og hendes klienter oplever at hun med denne dybtgående kombination, formår at hjælpe dem videre lige der hvor de er, og opnå en vedvarende positiv udvikling. Diva er certificeret coach og OSHO terapeut og har hentet sin store erfaring fra kurser i både ind og -udland.

Hvis du er interesseret i aktiv meditation og mindfulness meditation eller MT Coaching er du altid velkommen til at kontakte Diva via mail diva@aktivmeditation.dk eller telefon 23 43 08 03

 

 


GDPR datapolitik:

Du har mulighed for herunder at se, hvordan jeg beskytter og anvender dine oplysninger, som kunde hos mig.

Aktivmeditations persondatapolitik.

Hos Aktivmeditation er dine oplysninger sikkert registreret, og det er kun Aktivmeditation der har adgang til disse oplysninger.

Dataansvarlig:

Aktivmeditation Forteledet 25 8240 Risskov.
Telefon: 23430803 Mail: diva@aktivmeditation.dk

Aktivmeditation har kun de oplysninger på dig, som du selv angiver ved udfyldelses af nyhedsbrev og i forbindelse med kursus tilmelding.

Tredjepartsprogrammer:

Aktivmeditation anvender mailchimp til udsendelse af nyhedsbrev. Samt Facebook og Instagram som er US-EU Privacy Shield.

Nyhedsbreve:

Aktivmeditation anvender Mailchimp til at udsende nyhedsbreve. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, oplyser du dit navn og mail, disse oplysninger er sikkert opbevaret hos Mailchimp der også opfylder GDPR´s retningslinjer. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at sende dig mit nyhedsbrev, som du selv har tilmeldt dig, og dobbelt bekræftet på tilsendte mail efter du har tegnet op. Samtidig har du i mine nyhedsbreve altid mulighed for straks at framelde dig nederst i nyhedsmailen.

1:1 sessioner Coaching eller Meditation

Hvis du er kunde til 1:1 sessioner, har jeg dit navn og telefonnummer i tilfælde af ændringer og/eller aflysning.  Disse oplysninger slettes så snart du ikke er kunde hos mig mere. Jeg fører ingen journaler på dig som 1:1 klient.

Jeg har en samtykkeerklæring, som du underskriver for at bekræfte, at jeg har dit telefonnummer og navn.

Dine rettigheder:

I følge databeskyttelseslovgivningen har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger jeg har på dig, og du kan til enhver tid bede om at få disse oplysninger oplyst og/eller slettet ved at kontakte mig på diva@aktivmeditation.dk eller mobil 23430803

Top