Diva Sloth Jepsen

Diva Sloth Jepsen udøver aktiv meditation i Risskov. Hun opgav fast job og solgte sit hus, for at begynde et nyt liv med meditation.Diva Sloth Jepsen er “aktiv” og “traditionel” meditationslærer, underviser, foredragsholder og MT Coach,


Divas erfaring med aktiv meditation og mindfulness igennem de sidste 20 år kommer kursisterne til glæde og gavn, uanset om de deltager i et af de åbne kurser – eller igennem deres virksomhed. Mange oplever at den nye og helt unikke måde som Diva underviser og bruger meditation på, gør det lettere for dem at lære at meditere, og integrere meditationen i hverdagen.

Aktiv mindfulness meditation er nøglen til at finde den indre ro, og komme tilbage til sig selv, og dermed opnå større trivsel, både på arbejdspladsen og derhjemme.
Kombinationen af den traditionelle meditation, mindfulness og Aktiv meditation giver en bred vifte af  teknikker, som kan bruges i en travl hverdag, enten ved skrivebordet, i kantine-køen, under møder, eller på vej til og fra arbejde.

Diva har udviklet MT Coaching, som står for meditation, terapi og coaching. Kombinationen af disse tre elementer gør, at der bliver lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. På denne måde er det muligt at bearbejde det ønskede, og hendes klienter oplever at hun med denne dybtgående kombination, formår at hjælpe dem videre lige der hvor de er, og opnå en vedvarende positiv udvikling. Diva er certificeret coach og OSHO terapeut og har hentet sin store erfaring fra kurser i både ind og -udland.

Diva har gennem de sidste tyve år arbejdet intensivt med personlig udvikling og er selv gået vejen. Hun besidder en indre ro og accept, som er med til at skabe det rum, der gør det muligt for dig at åbne op, og arbejde dig hen mod det liv du drømmer om. Hun har en unik evne til at finde lige præcis de metoder, eller de redskaber, som kan hjælpe dig.

Uanset om du møder hende på et meditations kursus, til et foredrag eller til en coaching-session, vil du mærke hendes smittende passion for personlig udvikling, lyst til at dele ud af sine erfaringer, og til at støtte dig i forhold til hvad du har brug for.

Hvis du er interesseret i aktiv meditation og mindfulness meditation eller MT Coaching er du altid velkommen til at kontakte Diva via mail diva@aktivmeditation.dk eller telefon 23 43 08 03


GDPR datapolitik:

Du har mulighed for herunder at se, hvordan jeg beskytter og anvender dine oplysninger, som kunde hos mig.

Aktivmeditations persondatapolitik.

Hos Aktivmeditation er dine oplysninger sikkert registreret, og det er kun Aktivmeditation der har adgang til disse oplysninger.

Dataansvarlig:

Aktivmeditation Forteledet 25 8240 Risskov.
Telefon: 23430803 Mail: diva@aktivmeditation.dk

Aktivmeditation har kun de oplysninger på dig, som du selv angiver ved udfyldelses af nyhedsbrev og i forbindelse med kursus tilmelding.

Tredjepartsprogrammer:

Aktivmeditation anvender mailchimp til udsendelse af nyhedsbrev. Samt Facebook og Instagram som er US-EU Privacy Shield.

Nyhedsbreve:

Aktivmeditation anvender Mailchimp til at udsende nyhedsbreve. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, oplyser du dit navn og mail, disse oplysninger er sikkert opbevaret hos Mailchimp der også opfylder GDPR´s retningslinjer. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at sende dig mit nyhedsbrev, som du selv har tilmeldt dig, og dobbelt bekræftet på tilsendte mail efter du har tegnet op. Samtidig har du i mine nyhedsbreve altid mulighed for straks at framelde dig nederst i nyhedsmailen.

1:1 sessioner Coaching eller Meditation

Hvis du er kunde til 1:1 sessioner, har jeg dit navn og telefonnummer i tilfælde af ændringer og/eller aflysning.  Disse oplysninger slettes så snart du ikke er kunde hos mig mere. Jeg fører ingen journaler på dig som 1:1 klient.

Jeg har en samtykkeerklæring, som du underskriver for at bekræfte, at jeg har dit telefonnummer og navn.

Dine rettigheder:

I følge databeskyttelseslovgivningen har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger jeg har på dig, og du kan til enhver tid bede om at få disse oplysninger oplyst og/eller slettet ved at kontakte mig på diva@aktivmeditation.dk eller mobil 23430803

Top