Foredrag – Meditation & Mindfulness

Foredrag om aktiv meditation og mindfulness Jeg har en unik evne til at gøre aktiv mindfulness meditation til noget, som alle kan forstå og praktisere. Jeg formidler det helt nede på jorden, så selv de største skeptikere må overgive sig. Mine foredrag byder både på indsigt i meditationens verden og på teori og praktiske øvelser. Et foredrag er bygget op om flere teknikker inden for aktiv mindfulness meditation, som kan bruges i en travl hverdag, både på arbejdet og derhjemme, uanset om man har to minutter eller tyve minutter til rådighed. Der er mulighed for, at tilhører kan stille spørgsmål under og efter foredraget. Foredraget varer som udgangspunkt 1½ time, men kan tilrettelægges efter konkrete behov eller ønsker.

Foredrag om aktiv mindfulness meditation for alle

Jeg udviklet en helt ny metode, som kombinerer aktive meditationer med den traditionelle form for meditation og mindfulness. Mange forbinder stadig meditation med at sidde i lotusstilling med lukkede øjne, men dér kan det være svært at finde roen og slippe tankerne. Alt for mange oplever, at de ikke kan få meditationen til at fungere og giver derfor op. Med den nye kombination af aktive og traditionelle meditationer, er det blevet muligt for alle at finde frem til teknikker, der virker. De teknikker, som jeg underviser i, kan bruges af alle uanset baggrund.

Underviser Diva Sloth Jepsen

Jeg har studeret og praktiseret aktiv mindfulness meditation igennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet OSHO terapeut, hvor en stor del af uddannelsen er læring i og om meditation. Jeg underviser i meditation både for private og inden for erhvervslivet. Jeg har gennem årene hjulpet mange mennesker til at opnå større livsglæde og trivsel – og til at mindske stress i hverdagen.

Se mere om foredraget “Find din indre ro”
Se mere om Diva Sloth Jepsen

Top