Meditation og mindfulness

meditation og mindfulness kurser for privateMeditation og mindfulness er fantastiske redskaber i en travl hverdag, hvor både arbejde, familie og fritidsinteresser skal passes.

Evnen til at meditere kan hjælpe dig, hvis du har brug for at stresse af, styrke din jordforbindelse eller måske blot trænger til mere indre ro.

Når du mediterer giver du slip på tankerne og kan derved lettere finde tilbage til dig selv og mærke dine værdier og behov.

En palette af meditationsteknikker

Mange forbinder stadig meditation og mindfulness med at sidde i lotusstilling med lukkede øjne. Endnu flere har forgæves forsøgt at meditere, da de oplever, at hvis vi blot sætter os ned og lukker øjnene, så får tankerne først frit slag.

Derfor bruger vi en kombination af den traditionelle meditation, mindfulness og aktiv meditation. På den måde opnår du de bedste resultater, allerede første gang du prøver at meditere. Aktiv meditation kan være flere ting, for eksempel at ryste kroppen. Fordelen ved meditation og mindfulness er at alle kan bruge den, uanset alder eller baggrund.

Meditationslærer Diva Sloth Jepsen

Diva Sloth Jepsen underviser i meditation og mindfulness og formår at kombinere mange forskellige meditationsteknikker som giver deltagerne rig mulighed for at finde netop den form som passer bedst til dem. Hun er inspireret af den indiske meditationslærer Osho, som igennem mange år har forsket og undersøgt hvordan meditation og mindfulness virker bedst for mennesker i den vestlige verden. Diva har over 16 års erfaring med at meditere og hun formår at bringe det at meditere helt ned på jorden, så alle kan lære det.

Se mere om Meditationsforløb for private
Se mere om En-dags-kurser for private

Top