Aktiv meditation og mindfulness meditation

Aktiv meditation er nøglen til at finde den indre ro, så det er muligt at slippe tankerne og komme tilbage til sig selv. Den Aktive meditation er en effektiv måde at blive nærværende på, og dermed opnå større trivsel, både på arbejdspladsen og derhjemme.

Kombinationen af den traditionelle meditation, mindfulness og Aktiv meditation giver en bred vifte af yderst effektive teknikker, som kan bruges i en travl hverdag, enten ved skrivebordet, i kantine-køen, under møder, eller på vej til og fra arbejde.

Aktiv meditation adskiller sig fra den traditionelle meditation ved at tage udgangspunkt i at man bruger kroppen. Dette skaber et nærvær, som giver mulighed for at slippe tankerne og finde ind til den indre ro.

Uanset om I vælger et foredrag eller et kursus, får I redskaber til på en jordnær måde at implementere aktiv meditation og mindfulness meditation i hverdagen, så det bliver nemt at praktisere.

Metoderne kan bruges af alle uanset baggrund.

Jeg kan tilbyde:

  • 1 times foredrag
  • 2 timers foredrag
  • 4 timers kursus med 2 timers opfølgning, som kan tilpasses jeres behov
  • Kurser der tilrettelægges efter jeres behov

Se mere om Kursus for ledere og medarbejdere

Se mere om Foredrag om meditation og mindfulness for erhverv

Forskning indenfor meditation og mindfulness

Den nyeste forskning indenfor meditation og mindfulness viser at mediterer vi blot få minutter flyder blodet væk fra frygt-centeret i hjernen og over i frontallappen, forbindes med kreativitet, glæde, problemløsning, overskud og overblik. Derfor giver det god mening at inddrage meditation og mindfulness på arbejdspladsen.

Meditation er en metode med stort potentiale

“At meditere omfatter blandt andet, at du forholder dig til dine forventninger; uden konstant at dømme dig selv og føle at du ikke er ”god nok.”
“Meditation kan lære dig at blive opmærksom på dine tanker og leve med dem, hvilket kan være fantastisk styrkende og afstressende  for de fleste.” Professor Mark Williams

 

Har I brug for yderlig information er I altid velkommen til at kontakte mig på telefon 23 43 08 03 eller e-mail: diva@aktivmeditation.dk

Top