MT Coaching

MT coach kursus i meditation mindfulnessMeditation, Terapi og Coaching i Aarhus

Jeg har udviklet MT Coaching, som sammenkobler Meditation, Terapi og Coaching i en helhed. Kombinationen af de tre elementer giver en unik mulighed for at finde frem til lige netop de redskaber eller metoder, som kan hjælpe dig.

Kroppen, følelserne og sindet
Med MT Coaching bliver der lagt vægt på både kroppen, følelserne og sindet. På den måde er det muligt at bearbejde det ønskede, og du vil opleve, at denne dybtgående kombination kan hjælpe dig videre lige derfra, hvor du er. Med MT Coaching vil du få en indsigt og bevidsthed, som hjælper dig til en positiv og vedvarende udvikling.

Baggrunden for MT Coaching
Baggrunden for at udvikle MT Coaching er min egen mangeårige erfaring med både meditation, coaching og terapi. Inspiration er hentet på kurser i ind- og udland og på uddannelser som Certificeret Coach og OSHO-terapeut.

Individuel coaching og par coaching

MT Coaching kan bruges som en individuel coaching med fokus på din situation og dine ønsker, men også til par, hvor I får hjælp til netop de udfordringer, som I står overfor.

Uanset om du vælger individuel coaching eller parcoaching, får du effektive redskaber, som du fremover kan bruge i mange forskellige situationer i livet. Du får også mulighed for at se på dit eget liv på en ny måde og vende dine udfordringer til styrker.

Jeg tilbyder MT Coaching i Risskov eller online.

Læs mere om Individuel MT Coaching

Læs mere om MT Coaching for par

Top