Aktivmeditation.dk

Referencer

Diva Sloth Jepsen

“Referenceoversigt”

 • Aalborg Universitetshospital
 • Fonden Landlyst
 • Lisager Restaurant Risskov
 • Region Midtjylland
 • Jyske Bank
 • Meditations retreat Molsbjerge
 • Workshop mindfulness & meditation Ribe
 • Meditations retreat i Grenå
 • Ungdomshøjskolen Vester Vedsted
 • Retreat i Spanien Malaga
 • Balance punktet Aarhus
 • Aarhus Købmandsskole
 • Semco Maritime Herlev
 • Skejby Sygehus
 • Hadsten Højskole
 • Vuggestuen Forteledet
 • NRGi Silkeborg
 • Viborg Teknisk Gymnasium
 • Mercantec Ledelse Udvikling
 • Beboerforeningen Åsum Odense
 • Mandeklub Varde
 • ISS Aarhus

Region Midtjylland specialområde for udviklingshæmning og ADHD

I specialområde for Udviklingshæmning og ADHD tager vi vores arbejdsmiljø seriøst, og i marts 2019 havde vi særligt fokus på mellemledernes bæredygtighed. Det handler ikke bare om en ydre bæredygtighed, men også en indre. Vi tog derfor kontakt til Diva, der har mange års erfaring med meditation. I august havde vi et oplæg rettet til mellemlederne, hvor vi blev præsenteret for forskellige teknikker, der kan berolige sindet, når der er behov for det. Eks. i løbet af en arbejdsdag præget af megen midlertidighed og samtidighed.

Effekten har været både til at mærke, se og høre, det er en fornøjelse, på den måde at blive sin egen mentale manager. Teknikkerne er meget enkle at lære og integrere i sin hverdag. Vi påtænker nu at inddrage medarbejder niveauet i glæderne også, alles arbejdsmiljø betyder noget. Det er tydeligt at teknikkerne kan anvendes i en meget bred sammenhæng, da de dækker over en dyb indsigt i menneskets komplekse system. Vi ser mulighed for at denne viden kan implementeres i medarbejdernes beredskabsplan samt i de pædagogiske indsatser. Sekretariatets konsulenter har nu i september, også haft fornøjelsen af et oplæg.

Diva har præsenteret teknikkerne med en indlevelse og varme, som har givet deltagerne en lethed og glæde med sig i hverdagen. Alle som lytter nærværende til Divas oplæg skaber en mulighed for, at blive deres egen Pacemaker.

Funktionsleder for Faglighed Helle Christina Jensen Specialområde for Udviklingshæmning og ADHD Region

Aarhus Købmandsskole Business Center

I forbindelse med et 12/12 strategimøde med 50 medarbejdere fra Århus Købmandsskoles Business Center kontaktede vi Diva Sloth Jepsen da vi også gerne ville have et kreativt indslag på et ellers meget arbejds tungt møde.

Diva gav os 1½ times oplevelse ind i meditationens verden og lærte os 3 måder at meditere på. Det blev en stor oplevelse inden for et område der umiddelbart ikke burde passe til os. Diva ramte plet.

Niels Thyssen, Vicedirektør, Århus Købmandsskole

Semco Maritime A/S

En anderledes, men MEGET succesfuld oplevelse.
Diva formåede at gøre indholdet leverende og spændende. Alle gik derfra med et hel anden positiv opfattelse af hvad aktiv meditation og mindfulness er samt hvordan man kan bruge det, i hverdagen når alt virker uoverskueligt.

Camilla Sand Poulsen , Cost Controller, Semco Maritime A/S

Afd. spl. C-sengeafsnit AUH Skejby

I tilknytning til temadag om arbejdsmiljø, bookede vi Diva som skulle give os redskaber til at være aktivt mediterende. Redskaber, der giver mulighed for at slippe stress og finde tilbage i egen ro, selv i en stresset og aktiv hverdag. Vi var lidt skeptiske inden start, men blev meget overraskede over Divas evne til at møde os hvor vi var. På tilbagelænet facon brugte Diva sine private erfaringer som eksempler på hvad man kunne udrette med mindfulness og aktiv meditation.

Vi lærte 3 forskellige teknikker, der kan bruges i hverdagen. Lektionen var meget inspirerende og havde en anderledes tilgang til meditation mindfulness end vi havde forventet og gav de fleste en kropslig oplevelse med den aktive meditation – at ryste. Det åbnede op for muligheden for at benytte redskaberne i en travl hverdag. Vi blev nysgerrige og Diva kunne let havde beriget os med flere redskaber.

Anni Sørensen, Afd. spl. C-sengeafsnit, AUH Skejby

Retreat Spanien

En uges mindfulness og meditations retreat i Spanien Malaga. En uge, som for mig vil komme til at betyde noget helt specielt resten af livet. Undervisningslektionerne var af høj høj klasse. Total velforberedte – engagerede og evnen til at tilpasse undervisningen efter gruppen var også et stort plus, så stor ros.

Inge Niewald Mikkelsen

Diva er det mest varme og nærværende menneske jeg har mødt. Hendes varme væsen og den måde hun lærer fra sig er helt. helt specielt.

Karin Bilde

Meditations retreat Molsbjerge

Jeg har fået en gave med fra weekenden. En vej til at finde indre ro. Jeg er blevet mindet om egen kærlighed til mig selv. Det har været meget bedre end forventet og jeg forventede faktisk meget. Diva er en skøn skøn lærer og et pragtfuldt sted.

Bente

Tak for en lærerig og super weekend. Det var fantastisk inspirerende og en slags wake up call. Jeg havde næsten abstinenser – nu kan jeg slet ikke undvære at meditere.

Lise Hvirvelkær

Foredrag privat

Det var et fantastisk godt foredrag du holdt. Det var utroligt spændende at høre hvordan man kan bruge meditation i sin hverdag. Aktiv meditation er særligt interessant da man ikke behøver at sætte tid af til at meditere, men at man prøver at være til stede i nuet og dermed være i en meditativ tilstand. Alle deltagere gav udtryk for at de fremover vil bruge de redskaber der blev givet af Diva. Jeg kan varmt anbefale Divas foredrag til andre der kunne være interesseret i at høre om meditation.

Dorte Strøm Jeppesen, Odense

Kursus Privat

Super godt kursus i dag! gode teknikker at arbejde videre med, og det blev aldrig kedelig, tværtimod. Meget livsbekræftende. Diva leverede en god inspiration, til et super supplement i mit liv fremover. Det har været meget igangsættende at deltage på kurset, som var en perfekt kombination af teori og praktisk meditation. Jeg er virkelig blevet inspireret og føler mig godt rustet til at holde fast i en daglig meditationspraksis.

Grete Lind

Forløb privat

Jeg kan give Diva mine varmeste anbefalinger. Diva er fantastisk dygtig, nærværende og har en utrolig omsorg for hver enkelt person. Forløbet har givet mig en ro og en indsigt, som jeg bruger i pressede eller svære situationer. Forløbet har givet mig bevidsthed om hvordan jeg slår autopiloten fra, mærker min krop og kommer tilbage til nuet.

Karin Bilde

Par CM-Terapi

Ud over sit smukke nærvær har Diva en varme, (med)menneskelighed og klarhed som har hjulpet mig  ift. at komme hjem til mig selv, og på en enkel måde se hvad der er jeg har brug for, lige nu og i mit liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Diva som terapeut og parcoach til dig som står fast og har brug for at genetablere kontakten til din indre vejviser! Enten alene eller sammen med din partner.

Kærligst Hege og Lars

Individuel CM-Terapi

Diva har en evne til hurtig at spotte problemets kerne og jeg går altid glad og lettet fra en session med Diva.

Gitte

Diva er en kompetent MT Coach, der formår at være både nærværende og empatisk, når du taler med hende, samtidig med at hun stiller de rigtige spørgsmål, som borer dybt ned i problemets kerne.

Ole Nyegaard